

## Conference Schedule

DAY ONE: WEDNESDAY, OCTOBER 29, 2014				
7:30 AM - 6:00 PM	Registration open			
7:30 AM - 9:00 AM	Breakfast			
8:30 AM - 9:00 AM	Opening Plenary and Welcome			
9:15 AM - 10:15 AM	ReFrame: Housing Communications	ReImagine: Health, Education, & Housing	ReInvest: Homelessness	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
10:15 AM - 10:45 AM	30 minute break			
10:45 AM - 12:00 PM	ReFrame: Why Is This Government's Job?	ReImagine: Affirmatively Furthering Fair Housing and Place-Based Initiatives	ReInvest: Preservation	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
12:00 PM - 12:45 PM	Lunch			
12:45 PM - 2:00 PM	Lunch Plenary: Thomas Shapiro The Web of Wealth: Resiliency and Opportunity or Driver of Inequality?			
2:00 PM - 2:30 PM	30 minute break			
2:30 PM - 3:30 PM	ReFrame: Engaging Partners in Advocacy	ReImagine: ABC Workgroup Developments: Funding	ReInvest: Web of Wealth	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
3:30 PM - 4:00 PM	30 minute break			
4:00 PM - 5:15 PM	ReFrame: Housing Basics	ReImagine: ABC Workgroup Developments: Design and Land Use	ReInvest: Operationalizing Equity	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
5:30 -PM - 7:00 PM	IDA Marketplace			
6:30 PM - 8:30 PM	Neighborhood Partnerships Anniversary Celebration			

	DAY TWO: THURSD	AY, OCTOBER 30, 20	14	
7:30 AM - 6:00 PM	Registration open	,		
7:30 AM - 9:00 AM	Breakfast			
8:30 AM - 10:00 AM	Celebrating the Oregon IDA Initiative			
10:00 AM - 10:30 AM	30 minute break			
10:30 AM - 11:45 AM	ReSeed: Communicating About Assets	ReAlign: Financial Empowerment Roundtable	ReConnect: Fundamental Savings (IDAs 101)	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
11:45 AM - 12:30 PM	Lunch			
12:30 PM - 1:45 PM	Lunch Plenary: Operationalizing Equity Video Contest			
1:45 PM - 2:00 PM	15 minute break			
2:00 PM - 3:00 PM	ReSeed: Retirement Security	ReAlign: Behavioral Economics and Assets	ReConnect: Asset Building Coalition Launch	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
3:00 PM - 3:30 PM	30 minute break			
3:30 PM - 4:30 PM	ReSeed: Children's Savings Accounts	ReAlign: Credit Building	ReInvest: BankOn	
	Santiam 4	Santiam 5	Boardroom	
4:30 PM - 6:00 PM	Social Reception			

Register at http://bit.ly/NP-25